Investim în cele mai noi tehnologii pentru a păstra datele tale în siguranță

Ne-am gândit să împărtășim cu tine câteva din veștile bune din ultima perioadă, mai ales că sunt lucruri pe care credem că e bine să le știi dacă ești CEO, IT Manager sau dacă te pregătești să îți lansezi startup-ul. Asta pentru că TAZ.ro te poate ajuta să îți optimizezi activitatea, să îți digitalizezi afacerea, să pui bazele unei infrastructuri IT solide și scalabile și - foarte important - să îți pui datele la adăpost de orice atacuri sau întâmplări nefericite.

Așadar, începutul de an a marcat o nouă etapă în ceea ce privește investițiile TAZ.ro în cele mai noi tehnologii, pe care le facem pentru a ține pasul cu nivelul de perfomanță și securitatea impuse de nevoile clienților noștri.

Specialiștii TAZ.ro văd zilnic importanța unui backup făcut “ca la ca carte”, la standardul din industrie. Este și motivul pentru care, în datacenterul nostru, facem backup online, backup offline și backup offsite.

Pentru o mai bună securizare a întregului ciclu de backup am ales să investim în soluțiile DELL de ultimă generație în domeniul storage și tehnologie de backup.

Astfel, noua platformă de stocare a datelor pe care o avem dedicată operațiunilor de backup respectă cele mai noi standarde și tendințe, având atribute ca immutable, deduplication și secure by design, dar și o capacitate de peste 500 TB.

La TAZ.ro, am ales să investim continuu în securitatea datelor și a backup-urilor, pentru a ține pasul cu amenințările din mediul digital, dar și invațând din acestea și, bineînțeles, adaptând mereu soluțiile pe care le oferim clienților.

Modelul de storage pe care l-am achizitionat recent și care a fost pus deja "in production" pentru backup folosește tehnologiile DELL , fiind eficient atât din punct de vedere al costurilor de operare, cât și al securității. Echipamentul beneficiază de un card de compresie hardware lider în industrie, care oferă o compresie mai mare la performanțe mai mari. Acest lucru are ca rezultat o creștere a capacității logice stocate de până la 30%. De asemenea, echipamentul are un flux de lucru simplificat pentru configurarea sistemului, crearea sistemului de fișiere și extinderea acestuia, cu o scalare liniară a capacității de stocare în trepte de 4 TB. În plus, modelul de storage include un nou concept RAID, numit "extend-based RAID", care elimină necesitatea unor unități de rezervă separate, stocare CT dedicată sau discuri "overprovisioning".

Află aici mai multe despre soluțiile TAZ.ro de cloud și backup date

Serviciile noastre

IT Support, Cloud - Data Center, IT Security

Servicii de Suport si Management IT

Servicii de Desktop Management, Server Management şi Network Management cu suport inclus, design şi implementare, monitorizarea infrastructurii, consultanţă şi soluţii la cheie

Data Center

Soluţie profesională datacenter construită pe o structură de High Density Virtualisation furnizată de IBM, cu servicii redundante de alimentare curent, răcire, conexiuni internet, cluster HA, storage și rețelistică

Soluții Cloud & Backup date

Cloud computing este un concept modern, reprezentând un ansamblu de servicii de calcul, aplicații, acces la informații și stocare de date, fără ca utilizatorul să aibă nevoie să cunoască amplasarea și configurația fizică a sistemelor care furnizează aceste servicii.

Servicii de recuperare a datelor

Datele dumneavoastră sunt foarte importante, iar atunci când se întâmplă să nu le mai puteți accesa, servicul TAZ de recuperare date este soluția pe care o căutați.

Cybersecurity & Compliance

Prin divizia TAZ CyberSec vă punem la dispoziție experiența, expertiza şi echipamentele necesare pentru a putea preveni şi combate atacurile informatice