Lăsăm cifrele să vorbească pentru noi

Pentru TAZ.ro, anul 2023 a însemnat atingerea bornei de 15 ani pe piața IT din România, dar și un an în care am consolidat relația cu partenerii și am dezvoltat portofoliul de clienți. Iată câteva cifre relevante, care vorbesc despre performanțele TAZ.ro în 2023:

  • Peste 80 de clienți corporate cu contracte lunare de support și mentenanță IT (desktop support, server support, network support)
  • Peste 60 de clienți corporate cu contracte de hosting lunare (IAAS, cloud, colocare)
  • Peste 200 de clienți B2B și B2C fericiți să își primească datele recuperate de pe suporți deterioriați 

"2024 a început cu o mulțime de provocări, dar și cu satisfacția că ne-am ridicat de fiecare dată la înălțimea lor. Ne dorim să menținem trendul ascendent din 2023 în ceea ce privește performanța în liniile noastre de business, dar cel mai important pentru noi este să creștem împreună cu clienții și partenerii noștri, mai buni și mai aproape de ei", a declarat Ionuț Istrate, CEO TAZ.ro.

Clienții TAZ.ro activează în domenii precum dezvoltare software și servicii IT, servicii medicale, imobiliare, proiectare, producție industrială, transport, alimente și retail.

Grupul TAZ.ro are sediul în Cluj-Napoca și activități globale în sfera serviciilor cloud și datacenter, suport și mentenanță IT, dar și retail hardware și software

TAZ IT SERVICES a intrat pe piață în 2008, iar în 2021 s-a format Grupul TAZ.ro, odată cu achiziția companiei Save Data, lider pe piața românescă a serviciilor de recuperare de date, și redenumirea recentă a acesteia în TAZ IT INFRASTRUCTURE.

Acum, grupul TAZ.ro este format din cele trei companii membre: TAZ IT SERVICES – unde au fost concentrate activitățile de cloud și datacenter, TAZ IT CONSULTING – cu focus pe servicii de support și mentenanță IT, și TAZ IT INFRASTRUCTURE – care reunește activitățile de retail hardware și software, recuperare de date și parteneriatele cu Microsoft, Cisco, Palo Alto și altele.

Serviciile noastre

IT Support, Cloud - Data Center, IT Security

Servicii de Suport si Management IT

Servicii de Desktop Management, Server Management şi Network Management cu suport inclus, design şi implementare, monitorizarea infrastructurii, consultanţă şi soluţii la cheie

Data Center

Soluţie profesională datacenter construită pe o structură de High Density Virtualisation furnizată de IBM, cu servicii redundante de alimentare curent, răcire, conexiuni internet, cluster HA, storage și rețelistică

Soluții Cloud & Backup date

Cloud computing este un concept modern, reprezentând un ansamblu de servicii de calcul, aplicații, acces la informații și stocare de date, fără ca utilizatorul să aibă nevoie să cunoască amplasarea și configurația fizică a sistemelor care furnizează aceste servicii.

Servicii de recuperare a datelor

Datele dumneavoastră sunt foarte importante, iar atunci când se întâmplă să nu le mai puteți accesa, servicul TAZ de recuperare date este soluția pe care o căutați.

Cybersecurity & Compliance

Prin divizia TAZ CyberSec vă punem la dispoziție experiența, expertiza şi echipamentele necesare pentru a putea preveni şi combate atacurile informatice