TAZ pentru CEO

Tehnologia înseamnă mai mult decât computere sau software. Te ajută să crești, să îţi extinzi afacerea și facilitează procesele de business.

În plus, tehnologia te protejează şi îți asigură securitatea. O mulţime de lucruri pot merge prost în fiecare zi, de la breşe în sistemul IT la viruşi şi malware, de la echipamente şi software care nu funcţionează la pierderi de date. Afacerea ta se bazează pe tehnologie pentru a funcţiona şi a se dezvolta, de aceea şi mizele sunt mari, iar noi le luăm în serios.

Pe scurt, job-ul nostru e simplu: să te scăpăm de stres. Te ajutăm să înțelegi care este tehnologia de care ai nevoie, în funcție de obiectivele tale de business, iar apoi implementăm acele soluții care te vor ajuta să le atingi.

Nu îți oferim doar ceea ce ai nevoie acum, ci anticipăm nevoile companiei, analizăm industria din care faci parte și îți spunem ce trebuie să faci pe viitor.

TAZ înseamnă servicii IT all-inclusive și stress-free. Preluăm atât riscurile, cât și întreg volumul de muncă, pentru ca tu să te poți concentra pe aspectele principale ale afacerii.

Serviciile noastre

IT Support, Cloud - Data Center, IT Security

Servicii de Suport si Management IT

Servicii de Desktop Management, Server Management şi Network Management cu suport inclus, design şi implementare, monitorizarea infrastructurii, consultanţă şi soluţii la cheie

Data Center

Soluţie profesională datacenter construită pe o structură de High Density Virtualisation furnizată de IBM, cu servicii redundante de alimentare curent, răcire, conexiuni internet, cluster HA, storage și rețelistică

Soluții Cloud & Backup date

Cloud computing este un concept modern, reprezentând un ansamblu de servicii de calcul, aplicații, acces la informații și stocare de date, fără ca utilizatorul să aibă nevoie să cunoască amplasarea și configurația fizică a sistemelor care furnizează aceste servicii.

Servicii de recuperare a datelor

Datele dumneavoastră sunt foarte importante, iar atunci când se întâmplă să nu le mai puteți accesa, servicul TAZ de recuperare date este soluția pe care o căutați.

Cybersecurity & Compliance

Prin divizia TAZ CyberSec vă punem la dispoziție experiența, expertiza şi echipamentele necesare pentru a putea preveni şi combate atacurile informatice

Contează pe TAZ

TAZ.ro îți pune la dispoziție tehnologia
de care ai nevoie ca să mergi mai departe

Managementul infrastructurii IT

Suport / Recuperare în caz de dezastru / Servicii cloud / Relocări

Monitorizarea securității

Protecție email / Securitate cibernetică / Suport IT on site / Monitorizarea rețelei

Business Intelligence

Consultanţă / Audit de rețea / Audit IT / Audit şi consultanţă GDPR

Noutăți

Rămâi la curent cu cele mai importante ştiri din domeniul IT, află ce soluții am implementat pentru clienții noștri

Deepfake utilizat de infractorii cibernetici pentru promovarea unor oportunități false de investiții pe rețelele sociale

Deepfake utilizat de infractorii cibernetici pentru promovarea unor oportunități false de investiții pe rețelele sociale

Falsele oportunități de investiții propagate de infractori cibernetici pe rețelele sociale se folosesc inclusiv de noile tehnologii, cum ar fi inteligența artificială.

15 ani de TAZ.ro. Grupul clujean a ajuns la 100 de clienți și 2 mil. euro cifră de afaceri

15 ani de TAZ.ro. Grupul clujean a ajuns la 100 de clienți și 2 mil. euro cifră de afaceri

TAZ.ro a sărbătorit, alături de clienți, parteneri și angajați, 15 ani de "technology across zones".

Hackeri ruși au coordonat atacuri de tip phishing pe Microsoft Teams

Hackeri ruși au coordonat atacuri de tip phishing pe Microsoft Teams

Un grup de hackeri ruși a coordonat atacuri de tip phishing pe Microsoft Teams, pretinzând că lucrează pentru centrul de asistență tehnică, pentru a fura informații de la zeci de organizații globale.

Welcome to TAZ! Șase noi clienți beneficiază de serviciile noastre IT

Welcome to TAZ! Șase noi clienți beneficiază de serviciile noastre IT

Numărul companiilor care beneficiază de serviciile a depășit cifra de 70.

Cum folosesc hackerii pagini de Facebook verificate pentru a răspândi malware

Cum folosesc hackerii pagini de Facebook verificate pentru a răspândi malware

În ultimii ani, paginile de rețele sociale au devenit bunuri valoroase pentru infractorii cibernetici. Conturi sau pagini deturnate sunt folosite drept panouri publicitare digitale.