TAZ pentru IT Manageri

Business-urile merg mai bine atunci când tehnologia este bine pusă la punct în toate zonele, iar diferența dintre o afacere care funcționează fără sincope și întreruperile constante din motive IT este uriașă.

Adesea, persoanele care nu au un background tehnic subestimează cantitatea de muncă necesară pentru a asigura funcționarea fără probleme a infrastructurii IT. Noi, nu.

La TAZ credem în abordarea all-inclusive a serviciilor IT având o abordare care pune în centru nevoile clientului și are ca obiectiv securitatea, dezvoltarea și colaborarea.

Te ajutăm să identifici și să remediezi acele probleme care pot cauza întreruperi în procesele companiei și oferim suport continuu pentru a mări capabilitățile echipei IT interne.

Tehnologia disponibilă astăzi companiilor oferă avantaje competitive enorme și îmbunătățeşte eficiența şi performanţa. Analizăm procesele companiei din punct de vedere IT şi implementăm tehnologiile esențiale pentru strategia de business. Pentru asta ai nevoie de partenerul IT potrivit, iar acela e TAZ.

Te ajutăm să obții şi să implementezi tehnologiile potrivite, iar apoi îţi oferim asistență operațională 24/24.

Contează pe TAZ

TAZ.ro îți pune la dispoziție tehnologia
de care ai nevoie ca să mergi mai departe

Managementul infrastructurii IT

Suport / Recuperare în caz de dezastru / Servicii cloud / Relocări

Monitorizarea securității

Protecție email / Securitate cibernetică / Suport IT on site / Monitorizarea rețelei

Business Intelligence

Consultanţă / Audit de rețea / Audit IT / Audit şi consultanţă GDPR

Serviciile noastre

IT Support, Cloud - Data Center, IT Security

Servicii de Suport si Management IT

Servicii de Desktop Management, Server Management şi Network Management cu suport inclus, design şi implementare, monitorizarea infrastructurii, consultanţă şi soluţii la cheie

Data Center

Soluţie profesională datacenter construită pe o structură de High Density Virtualisation furnizată de IBM, cu servicii redundante de alimentare curent, răcire, conexiuni internet, cluster HA, storage și rețelistică

Soluții Cloud & Backup date

Cloud computing este un concept modern, reprezentând un ansamblu de servicii de calcul, aplicații, acces la informații și stocare de date, fără ca utilizatorul să aibă nevoie să cunoască amplasarea și configurația fizică a sistemelor care furnizează aceste servicii.

Servicii de recuperare a datelor

Datele dumneavoastră sunt foarte importante, iar atunci când se întâmplă să nu le mai puteți accesa, servicul TAZ de recuperare date este soluția pe care o căutați.

Cybersecurity & Compliance

Prin divizia TAZ CyberSec vă punem la dispoziție experiența, expertiza şi echipamentele necesare pentru a putea preveni şi combate atacurile informatice

Noutăți

Rămâi la curent cu cele mai importante ştiri din domeniul IT, află ce soluții am implementat pentru clienții noștri

Ce sunt SPF, DKIM și DMARC și cum ne feresc de scam-uri sau fraude online

Ce sunt SPF, DKIM și DMARC și cum ne feresc de scam-uri sau fraude online

SPF, DKIM și DMARC sunt tehnologii concepute pentru a se asigura că e-mailurile pe care le primim sunt autentice și nu fac parte din escrocherii sau spam.

Lăsăm cifrele să vorbească pentru noi

Lăsăm cifrele să vorbească pentru noi

Pentru TAZ.ro, anul 2023 a însemnat atingerea bornei de 15 ani pe piața IT din România, dar și un an în care am consolidat relația cu partenerii și am dezvoltat portofoliul de clienți.

Cum ne protejăm de fraudele online care folosesc tehnologia deep fake

Cum ne protejăm de fraudele online care folosesc tehnologia deep fake

Tehnologia deepfake este din ce în ce mai întâlnită în promovarea tentativelor de fraudă online, în special cele care se propagă prin intermediul postărilor sponsorizate pe social media (Meta, Google etc).

Deepfake utilizat de infractorii cibernetici pentru promovarea unor oportunități false de investiții pe rețelele sociale

Deepfake utilizat de infractorii cibernetici pentru promovarea unor oportunități false de investiții pe rețelele sociale

Falsele oportunități de investiții propagate de infractori cibernetici pe rețelele sociale se folosesc inclusiv de noile tehnologii, cum ar fi inteligența artificială.

15 ani de TAZ.ro. Grupul clujean a ajuns la 100 de clienți și 2 mil. euro cifră de afaceri

15 ani de TAZ.ro. Grupul clujean a ajuns la 100 de clienți și 2 mil. euro cifră de afaceri

TAZ.ro a sărbătorit, alături de clienți, parteneri și angajați, 15 ani de "technology across zones".