TAZ pentru startup-uri

În primele zile de viață ale unei companii, mulți recurg la o infrastructură IT improvizată şi la unităţi cu configurații subdimensionate pentru a economisi bani pe care să îi investească în produsul sau serviciile cu care intră pe piață.

Acest lucru are un anumit sens, însă la un moment dat startup-urile ajung într-un punct în care este timpul să își facă ordine în zona IT. Fie că este vorba despre un proces accelerat de angajări, o creștere a operațiunilor în urma unor investiții sau ca rezultat al obţinerii unor finanţări, toate acestea vor scoate la iveală punctele slabe ale infrastructurii IT, a sistemelor IT și a proceselor care nu au fost proiectate la scară. Tehnologia și securitatea startup-ului tău sunt esențiale, iar - într-un scenariu pesimist - pot avea un impact negativ asupra afacerii.

Aici te poate ajuta TAZ. Înțelegem nevoile individuale ale fiecărei companii și ritmul de creștere pentru că, la rândul nostru, am fost la un moment dat un startup. Am ajutat, de-a lungul timpului, multe startup-uri să se dezvolte şi să facă faţă provocărilor inerente unei creşteri accelerate. De aceea am conceput servicii specifice și metode de implementare a tehnologiilor pentru a-ți oferi rapid și la costuri justificate tot ceea ce ai nevoie.

Credem în abordarea all-inclusive a serviciilor IT prin prisma securității și a dezvoltării. Te ajutăm să identifici și să remediezi acele probleme care pot cauza întreruperi în procesele companiei și, în plus, ne asigurăm că astfel de incidente nu se vor mai repeta punând două întrebări importante: Care sunt cele mai mari riscuri? Care este traiectoria de creștere a companiei și de ce tehnologii vei avea nevoie pe parcurs?

Serviciile noastre

IT Support, Cloud - Data Center, IT Security

Servicii de Suport si Management IT

Servicii de Desktop Management, Server Management şi Network Management cu suport inclus, design şi implementare, monitorizarea infrastructurii, consultanţă şi soluţii la cheie

Data Center

Soluţie profesională datacenter construită pe o structură de High Density Virtualisation furnizată de IBM, cu servicii redundante de alimentare curent, răcire, conexiuni internet, cluster HA, storage și rețelistică

Soluții Cloud & Backup date

Cloud computing este un concept modern, reprezentând un ansamblu de servicii de calcul, aplicații, acces la informații și stocare de date, fără ca utilizatorul să aibă nevoie să cunoască amplasarea și configurația fizică a sistemelor care furnizează aceste servicii.

Servicii de recuperare a datelor

Datele dumneavoastră sunt foarte importante, iar atunci când se întâmplă să nu le mai puteți accesa, servicul TAZ de recuperare date este soluția pe care o căutați.

Cybersecurity & Compliance

Prin divizia TAZ CyberSec vă punem la dispoziție experiența, expertiza şi echipamentele necesare pentru a putea preveni şi combate atacurile informatice

Contează pe TAZ

TAZ.ro îți pune la dispoziție tehnologia
de care ai nevoie ca să mergi mai departe

Managementul infrastructurii IT

Suport / Recuperare în caz de dezastru / Servicii cloud / Relocări

Monitorizarea securității

Protecție email / Securitate cibernetică / Suport IT on site / Monitorizarea rețelei

Business Intelligence

Consultanţă / Audit de rețea / Audit IT / Audit şi consultanţă GDPR